Det er mange år sidan eg laga lammerull sist.
No fann eg på Rema ein ferdig pakke med kjøtt og nettingpose.
Oppskrift følgde med.
Ingrediensane til lammerullen er kjøtt, krydder og løk.
No fann eg på Rema ein ferdig pakke med kjøtt og nettingpose.
Oppskrift følgde med.
Ingrediensane til lammerullen er kjøtt, krydder og løk.
Rullen er no ferdig til å leggast i saltlake.
Det er forvirrande når oppskriftene er ulike.
I ei oppskrift står det at rullen skal syast i hop og så kokast,
(eller trekke i to timar). Så leggjast i press.
I ei anna står det at etter syinga skal rullen liggje i
saltlake i 8 - 10 dagar og så kokast og leggjast i press.
Det er forvirrande når oppskriftene er ulike.
I ei oppskrift står det at rullen skal syast i hop og så kokast,
(eller trekke i to timar). Så leggjast i press.
I ei anna står det at etter syinga skal rullen liggje i
saltlake i 8 - 10 dagar og så kokast og leggjast i press.
Min rull ligg no i saltlake.
Tek gjerne mot kommentarar om det.
Tek gjerne mot kommentarar om det.
2 kommentarer:
Dette ser godt ut! Vi lagar også rull og syltaflesk kvart år.
Legg inn en kommentar