![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgAkCTSFY8lQW9SyZqFNC2Qnfv9juzQAIVvDUVgk0kQZFfM_JD61JCO3LWUhZH5WO6ecyt8TQmVgDApNwWA7N5vk48W3KLdnKMrSyrIbSWY9IlcBsIbS2vdW60YdKGaUUtEQY_82IT5vks/s320/tn_DSCN0252.JPG)
Vi har vore på besøk hos Annfrid og Per for å sjå på
korleis dei lagar syltaflesk.
Dei har svært fine syltepresser.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgri4H28wYkvhxfXZpG7Nv_31yYeGk7d1mWjftvk1UmOqjGIrzv0bcKGxPgtpDVQEWZMc6YINEm_dAP6W4lwpg3A7ePPWNxZgQpoROihBqF4DSIBgAR4PRBPaDWiXUmaM01ETHbhjqQ2Z4/s320/tn_DSCN0253.JPG)
Tynnribba hadde kokt i cirka to timar i lettsalta vatn med
heil pepar og laurbærblad i kokevatnet. Beina
var no lette å fjerne. Viktig og å fjerne brusk.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh3XCRmD4RaTM8Lw-GKNQLHpCYj4mrMMeOwJ33xlGXD8g2MxI-cdLqiDe-aOQ-pf7TongET8Tp7-2ClT5IDGZmuzspdQ10z1_nNb7FEGP7UF48Qh_ifTLUMjHFsQFCw83S5KCZECc3glKs/s320/tn_DSCN0257.JPG)
Svoren må skjerast vekk.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar