![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgMhCF7mgpRAkXRDp-4dWtFV0yeFa81J4wq0v5XeMTv59N9rDj0z5sN5UACU8BHOkM-Dui7Tm29huNhxdeVcPPPXAY9i4Ds-6Jw7GXfxemoClzE3QguenZA2EDLbJuHmyyNh5YCiM9xHBY/s320/tn_DSCN0254.JPG)
Per skjer opp i passe stykke.
Dei blir lagt lag på lag i forma med krydder, salt og gelatinpulver
mellom laga. Han passar på å legge kjøtbitar innimellom flesket.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLNjqorwlYMkyusv5Dx1oDcZAAws0MbExw3k1xLTtm0Ql5VDt8RzYmzkGYf3uUVGDA4JQsV27zNxXo2bJfw4PSQ9mi0XrNtmaN3MykfZwSKKoj2RRbEquSLEE-38LQ8a1Hri9haS-HGU4/s320/tn_DSCN0259.JPG)
Annfrid stør på krydder og salt.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiH-g3ZAYrs5C6ULPHZf2lbpuwwNxirqx0rhfa3oFr23Rxir1L3OtR4kis1fq9BsBO5RHNRiePsYpSM-YmHkQLnhh_Vj4EU0XMN0NU0DMZg3vj3RjwmkKd5PCKgOnvWU0BMfWlfrR-xncA/s320/tn_DSCN0256.JPG)
Salt i den kvite krukka, nellik, blandingskrydder,
pepar og gelantinpulver.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhD8omdW4VNOlkEnpLRc_9IbiJPmIjkh8U8P1lyRUMCcnqH6CSUtp4Lq4vaFb7ua54x2macNTEsdBMgK_OYXzjdq8Gpf8d11teqq6fmmrMPccw_w8Zw2fneyioNjyqVxgXaRbEetIk2My0/s320/tn_DSCN0255.JPG)
Rikeleg med salt. Det kan lett bli for lite.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEilGo_HIw4CymXZ2q6DFqggiAd9lrDUT59OdvRS8qObkCd1v_rwRnvcv0nNM5ajfQVGhvoOqDX7ufUsKF2uueRcUayOZ02OtmiWqu-FK7pNyQKFEyDp_lrQCJp81z5ZE-P3v9oWMc9j0q0/s320/tn_DSCN0260.JPG)
Passe full form. No skal det leggast press på.
I morgon tek han syltaflesket ut av forma, deler det i passe porsjonar
og legg det i frysaren.
1 kommentar:
Vi traff det akkurat med saltet.
Legg inn en kommentar